HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

20 February 2016

Precious Memories Farewell Hi-Tea 5SC 2015


Assalamualaikum & hello peps! Berzaman dah tak update blog and today finally after the last post was on January 2015 dan sememangnya 2015 tahun yg mencabar dan amat busy. Dan alkisah netbook sebenarnya plak dia ni patah dan tercabut tapi boleh sambung balik tapi disebabkan dia ni komponen yang kecik entahla kemana dia menghilangkan diri terpaksalah update guna phone🎈🎉😒😭😉👏😂

Oleh kerana kitorang ni calon spm 2015 haha jamuan kelas dibuat pada 2016 diatas berbagai2 faktor and here Farwell Hi-Tea @ Precious Memories 5SC1 2015🎈🎉 Walaupun macam2 ragam kelas kitorang dan aku pun kira terbabit sama dalam ragam tu 😂 sebab at first aku tak boleh datang jamuan ni atas faktor peribadi jadi tahniah team2 yang sanggup buat persiapan majlis ni, aku uruskan kad jemputan sahaja dan Alhamdulillah akhirnya dapat join Hi-Tea ni dan  terlaksana juga event ni akhirnya. Congrats gais 😉👏
Persiapan sebelum majlis 💜


Doorgift from doorgift_byaniacreative 💕

Kad Jemputan
|
|
|
|
|
|
|
||
v

And that day is coming
(20/2/2016) Precious Memories 5SC 2015 ❤


And...this! is our pelamin! Hahaha our photobooth la 😂 *yes lawak hambar i know*




Ma GTP girlssss  💕💞💓💗💜❤



And kitorang ada buat exchange gift idea dari su, so masing2 kena bawa hadiah and yes hadiah aku biasa-biasa je tak sehebat hadiah kawan2 yang lain, mahal pun tidak maaflah ye kepada yang dapat tu. *sedih bila ingat balik. I got hadiah dari cuba teka sapa? Haha hadiah no 5 dari azlan. Thank you, i apprieciate it! 😉

Taaangg!


Bukan pasu tapi tabung yek cantik sangat. Dan kotak hadiah tu pulak aku jadikan kotak keychain yg selama ni asyik terbungkus dalam plastik je hahaha dah lama sebenarnya nak cari kotak untuk letak keychain ni tapi tak beli2 pun akhirnya rezeki la ni. Ada yang dari sekolah rendah ada jugak yang dah hilang, ada yang dah patah. Aku memang obses dengan keychain ni dari kecik lagi kalau gi mana2 pun even tempat tu dah datang banyak kali dah pernah beli dah keychain situ kalau datang balik mesti aku beli jugak tapi aku tak guna pun simpan buat pekasam haha bukan apa sayang nak guna satgi jatuh la karat la tapi kalau mood nak guna keychain2 tu aku guna jugak 😂😂😂







No comments:

Post a Comment

Leave your comment here