HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

22 November 2014

Events 2014


Assalamualaikum.
Yeah finally mood nak update blog dah kembali a.k.a comeback.Mood ni datang bila tengok kawan-kawan yang lain update blog diaorang pasal  jamuan.Jadi, perasaan nak update jugak tu terus timbul jugak.Disebabkan dah lama tak buat entry kalini nak buat entry panjang-panjang sepuas hati atas sebab nak lepaskan rindu dekat blog kesayangan ni hehe.So there are two event that had been a memory


14/11/2014 - Back to the title,being a form 4 bukan lah honeymoon year okay dan agak busy selalu.As a prefects form 4 walaupun masih dalam percubaan,jadi tahun ni kitaorang kena uruskan jamuan pengawas.Memang kelam kelibut jugaklah dari awal hingga saat-saat akhir sebab pada awalnya kitaorang ingat jamuan ni sama macam tahun sebelumnya melibatkan semua pengawas dan meraikan semua form 5 jadi sibuklah dengan buat kertas kerja, senarai menu dan banyak benda yang dibincangkan.Tapi jamuan ni just untuk pengawas dan sekaligus meraikan pengawas form 5.Jadi banyak benda kena bincang semula.

Memang aku bangga sangat dengan semua yang memang struggle uruskan jamuan tu.Dengan tarikh jamuan yang memang mengejutkan,buat persiapan di saat-saat akhir,ke hulu ke hilir sampai dah lewat, rehat pun dah tak kisah, makan pun entah kemana.Aku memang salute lah dekat aidil, hazimah, su, nurin ,aqeela, nini, and who those yang banyak sangat menyumbang dalam jamuan tu.Alhamdulillah memang sejuk je hati tengok pengawas2 junior yg lain pun tolong kitaorang tanpa disuruh pun dan bila dah tiba hari jamuan tu happy sangat bila tengok pengawas-pengawas and cikgu2 turut gembira dalam jamuan tu.We already do the best guys

Saat-saat menghitung hari jamuan tu


















21/11/2014 - Kelas ni memang macam-macam ragam, drama, cakap je nak drama apa semua ada dan sejak akhir-akhir ni rasa macam banyak masalah. Dan tahun ni rasa macam rapat berkawan dengan budak-budak kelas ni.Alhamdulillah satu jamuan lagi pun dah terlaksana. Jamuan kelas yang diberi nama dan tema oleh azlan "Pastel Memories 4SC1" Memang best nama dia tapi tak semua pun ikut tema *include me* tak pelah kalau tak ikut tema pun asalkan kita semua enjoy and happy, tapi sedih jugak tak semua yang dapat datang jamuan oleh sebab hal-hal yang tak dapat di elak.Dan bak kata alan its not jamuan actually, its more to picnic memang rasa seolah-olah we have a family picnic masa tu.Btw, salute sangat dengan zul and khairul..sanggup ride ke jamuan tu.Dan...paling jelous sangat2 dengan diaorang yang ada dalam gambar ada belon banyak-banyak tu serious sangat jelous, cantik sangat gamba tu macam ala-ala candid gitu, rugi pulak datang lambat.

Antara juadah yang menjadi pilihan kami adalah...
spaghetti, kek moist oreo, kek lapis sarawak, kentang nuget sosej,  bebola cheese
And jamuan ni jugak sekaligus meraikan 3 orang yang akan pindah, nurin, nadzirah, muhaimin.Masing-masing jauh nak berpindah, jangan lupa kitaorang kat sini, always remember us..semoga terus succes dan semoga dapat berjumpa balik satu hari nanti.Btw, jamuan ni memang the best ever







 

 


 

No comments:

Post a Comment

Leave your comment here