HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

21 November 2013

Update


Assalamualaikum,hye readers...Lama sungguh aku menghilang dari blog ni..K tipu je aku hari-hari buka blog ni, tak menghilang pun cuma entry je yang senyap dan sebelum ni sibuk dengan Giveaway yang berlansung baru-baru ni dengan admin2 HOS...tapi..seriuosly memang rindu nak update blog. NEW HEADER actually header ni pelik sikit tau pada awalnya sebab tersesat tangan seseorang that is Tao...Bila tanya azlan firtsly dia tak perasan bila aku dah tegur baru dia perasan yang ada tangan dan dia kata header tu seram..haha sememangnya seram kot sebab tiba-tiba ada tangan...tapi sekarang dah okay..

Ni header haritu pulak Poster...haritu aku adala buat satu poster untuk satu contest ni dan hampir siap lepastu save as psd la dulu ingatkan nak sambung balik.dan terus shutdown...lepas buka balik nak sambung poster tu tengok-tengok hitam je tak ada gambar dan aku mengaku memang salah aku sebab save dan terus shutdown..punya tak sabar2 nak shutdown sampaikan poster yang aku buat berejam-jam jadi hitam kosong disebabkan tak tunggu save yang berapa saat la sangat tukan kan dah dapat balasannya...waaaa rasa nak menangis je dah hampir siap,dah takda mood nak buat balik poster tu..nampak sangat dah putus asa..


Haritu pegi mr.diy trjumpa benda comel ni,nak pasang benda ni kita kena lipat-lipat.Walaupun nampak comel dan simple tapi cara nak pasang mungkin bagi aku je rasa susah nak pasang benda ni..Firtsly bila nak pasang terus aku jadi blank apa yang nak buat sekarang ni..terlebih excited kot..(firts reaction) cara-cara nak pasang memang ada siap dengan gambar sekali tapi chinese language.Tapi lepas dah buat tak la susah sangat pun...cuma aku je yang tak reti ^_~

5 comments:

  1. Huit2...
    Assalamualaikum....selamat pagi...
    setelah sekian lama senyap...akhinya upate juga...hehe..lama ka???haha

    ReplyDelete
  2. @Aida Adnan: Waalaikumussalam..selamat pagi..Haha.tak lama mana pun entri yang terakhir 2 minggu lepas tapi tu join GA,itu yang rasa lama tu^^

    ReplyDelete
  3. okey...kami x tau pun ttg kewujudan Mr.DIY ni...walaupun dia wujud kat taiping...
    btw..klau nk p ajakla kmi sekali...hehe..

    ReplyDelete

Leave your comment here