HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

19 September 2013

Hiatus

Tao stop gossip!! Suho just ingnored it...

Assalamualaikum,salam sejahtera readers,exam lagi seminggu baru harini nak update pasal hiatus ke anisa...yer aku ni memang lambat sikit kalau pasal update-update ni walaupun entri ni aku dah tulis sebahagiaannya minggu lpeas dan bersiap sedia untuk dipublishkan minggu lepas baru harini nak publish ek? actually aku bukan je nak cerita pasal hiatus tapi cerita juga pasal mtv world stage haritu tu,punya lama mtv tu dah lepas baru nak cerita...

Aku tak berhenti-henti fikir pasal exo,tambah-tambah lagi diaorang datang Malaysia lagi masa mtv haritu aku aktif online cari update-update terkini dekat facebook and twitter.Seriously jelous kot tengok fan yang dapat pergi MTV tu.Pada mulanya ingatkan exo-m je yang datang but keesokannya happy gila tengok exo-k pun datang Malaysia..aku macam tak keruan sekejap selalunya malam aku dah tak online but sejak akhir-akhir ni makin lama pulak aku buang masa online ni..masa dekat sekolah pun apa yang aku ingat EXO EXO EXO tu je..Lagu growl tak yah cakap la,sentiasa bermain di lappy ni..

Kalau aku sedih aku mesti dengar lagu Growl.What lagu tu? macam tak percaya kan walaupun lagu tu macam ganas sikit tapi lagu tu buat kan aku okay balik..Berbalik pada tajuk aku akan Hiatus selama yang mungkin ecey..tak la mungkin lepas habis exam aku active balik,disebabkan nak dekat exam dah ni hiatus la.And aku dapat tahu yang kaki Tao injured why?aku bangga dengan dia walaupun kaki dia injured dia still boleh melompat tinggi dalam lagu wolf tu.

" Korang doakan anis tau supaya dipermudahkan menjawab soalan dan dapat jawab soalan tu dengan baik "

No comments:

Post a Comment

Leave your comment here