HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

08 September 2013

Changes


Assalamualaikum,salam sejahtera readers,lama dah rasanya anis tak update blog ni.Btw,anis baru je habis exam.Exam? bukan baru habis trial ke? a'a exam Pra PMR bukan PMR lagi,exam tu memang cikgu buat sebagai nak bagi persediaan sebelum PMR bak kata suaida "kita dah panaskan enjin n minyak dengan pra pmr..."

Sebenarnya anis rindu sangat-sangat nak update blog ni,last update sehari sebelum raya iaitu bertarikh 7/8/2013,dan harini bertarikh 8/9/2013 dah sebulan blog ni tak berupdate-update.Design blog dah berubah,simple? yes I know it simple but I like it...kalau terlalu crowded dengan gadget2 pun tak suka la,simple2 pun okay.Sebenarnya anis dah edit blog ni lama dah tapi dalam minggu ni la,tapi baru publishkan harini..

Oh ya,aku lupa yang exo drama version episod 2 dah keluar,hari rabu haritu lagi dah keluar excited tunggu adik balik sekolah sbab nak bagitahu adik..LOL...MTV World Stage,untung la sapa yang dapat pegi tu kan...Sayonara...Harini post ringkas je sebagai nak lepaskan rindu untuk update blog. ^_~

4 comments:

  1. waa...all changes...
    btw...nice header...

    aik?nama kami pun ada...ish glamornya...haha >_<merepek ja...

    ReplyDelete
  2. @Aida Adnan change again,memang glamour pun lol.. ^_~

    ReplyDelete

Leave your comment here