HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

22 June 2013

Random


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera readers 

Lama tak update-update blog dah bersawang dah blog ni dan harini akhirnya berjaya juga.OKAY berbalik pada tajuk Oh my pendrive!.Sedih...pendrive anis rosak.Banyak benda penting yang ada dalam pendrive tu tiba-tiba je dia buat hal.

Bukan warna ni sebenarnya..

Antara benda yang terpentingnya: 
  1. First lagu korea la banyak lagu dalam tu yang sedia ada & yang baru download,dah jadi macam tu kalau nak dengar lagu kena dengar je la kat youtube hurm..
  2. Second, penanda buku yang baru je anis buat..
  3. Video Origami, cerita yang belum tengok lagi arhh... and so on....
Senarai atas tu memang tak penting lansung kan? hehe tapi bagi anis penting sangat.

Hari Kantin
Semalam sekolah anis ada buat hari keusahawanan/hari kantin.Niat dari rumah tak cukup kupon yang sedia ada mesti kena beli baru juga nanti.Tapi masa dekat sekolah tak tau nak beli apa hehe..kitaorang pusing banyak kali juga la untuk beli air saja,bila nak beli makanan pula pusing lagi banyak kali pening pun ada tengok.Ungtungla Najwa dapat cabutan bertuah kan-with AidaHazimah.

Happy Belated Birthday
Tak terlepas juga nak wish Happy Belated Birthday to Yong Hwa oppa pada 22 Jun (semalam).

생일축하합니다 (Happy Birthday)
saeng il chuk ha ham ni da
saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun Yong Hwa shi
saeng il chuk ha ham ni da


No comments:

Post a Comment

Leave your comment here