HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

13 November 2012

Warna-warni

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Warna-warni?hehe tak lah warna-warni sangat.Sebenarnya aku ni suka sangat dengan warna.Tambah lagi warna yang ade tone.'I Like!'(Betulkah ejaan tone itu?)apa-apa je lah.Bila warna lukisan pulak macam macam la warna yang aku warna.Pelik dah rupanya,cer tengok lukisan kat bawah ni,cikgu cakap lukisan ni dah macam di alam fantasi dah langit warna pink pulaktu.Hihihi Lukisan ni lukisan masa exam akhir tahun.

Tapi, gambar ni dah di edit bagi cerah & terang.

Ni baru gambar original.Tak match lansungkan.Sebenarnya ada gambar pasir tapi aku warna jadikan
laut itulah nampak pelik.For information gambar ni bukan aku yang lukis okay.Sekadar warna sahaja.

Gambar ni pun dah di edit bagi cerah & terang.

Original Picture

Gambar ni haritu adalah warna tapi selepastu... ='( Lupakan je lah okay.

Karya atau lukisan dekat atas ni ada gambar yang edit bagi terangla and more tapi bukan untuk menunjuk-nunjuk ke apa.Tak kan gambar kelabu je.Mestilah ceriakan sikitkan.HAHAHA.Next, sebenarnya haritu ada try buat doodle la kononya,tapi yang jadi entahlah.Paling susah nak warnakan warna biru sebab tengah mood tak ada untuk warnakan tu jadi macamtu.


Pilih yang mana satu cantik? Oklah tak secantik mana pun doodle tu.Saja-saja buat.
Buat pun dekat photoscape & gimp je.Colour?colourfull kan.Itu saja yang nak share-share.
Saya suka makan samosa,
Kuih yang berbentuk tiga segi.
Nanti kalau ada masa,
Saya post entri lagi...
Pantun yang tak seberapa.Wassalam.

2 comments:

  1. eceh2...pandainye cik adik ni bereloteh ye...
    oppss...lupe pulak,assalamualaikum...
    hehe...
    apa2 pun mmg den jeles ngn editing ngn lukisan tu...

    ReplyDelete
  2. @Aida :Waalaikumussalam.Jelous? bukan cantik mana pun biasa-biasa je.

    ReplyDelete

Leave your comment here