HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

05 November 2012

Lama tak update entri

Assalamualaikum.

Rajinnye update entri harini.Sebenarnya teringin nak update entri dah lama
 tapi tak tau nak crite pasal ape.So harini hentamje la nak tulis pun.hehe kasarnya
ayat kan.

Sedar tak sedar dah pun nak habis dah tahun ni.Rasa sedih plak nak
tinggalkan form 2 sbb tahun depan dah form 3.PMR Candidate la katakan.takutnye.
Doakan saya berjaya ye.For SPM Candidates in this year minggu ni dah start
exam kan good luck okay.

Perasan tak yang blog ni dah bertukar wajahkan ahaks
sebenarnya dah lama pun kan apasal la baru nak update pasal ni.Saje je suka-suka
 kan bosan.Tengok2 balik blog Anis yang dulu2 ni.




Makin lama makin simple je tengok.Sekarang pulak new style blog,
tak la new sangat boleh katakan lamala jgak rasenye.



Okay tak,tak kisahla,erm thats all for today.InsyaAllah I will post
a new entry again.Sekian,Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Leave your comment here