HOME TWITTER INSTA DSHBOARD FOLLOW

14 December 2011

My Birthday


Assalamualaikum...

Lama dah kan x update sebab slama nie guna account yang lagi satu sekarang account tu dah jadi template bukan lagi design sebab haritu guna blogskin x reti la macam mna nak tukar balik.boleh ke tukar?erm.Harini baru rasa macam nak update sebab harini hari yang best la jugak kan tapi sikit jew la ye..:) hehe yang ini jew rase nak tulis x nak la tulis banyak2 kan..





Harini aq gembira x terlbih sangat dan x kurang sangat gembira tu..Sebab arini harijadi aku..hehe (Bangga sat)Orang yang wish dalam facebook sikit jew...Kawan baik aku Su'aidah siap telefon lagi wish birthday kat aku..walaupun die ada kat kampung dia..Terima kasih aku ucapkan kpada sapa2 yang wish tu..Tapi harijadi ni x sambut la kan dah besar tak kan la nak sambut kowt.Harini aku baru 13 tahun hehe....kalender tahun Islam aku dah masuk 13 tahun dah...Bulan Syaaban... :) Itu jew yang nak cakap ok lah :)



2 comments:

Leave your comment here